www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Gebruik de krachtige ECM-clients om te werken zoals het u het best uitkomt

Krachtige clients voor Doxis4 iECM Suite

Met Doxis4 winCube (voor Windows), Doxis4 webCube (webgebaseerd) en Doxis4 mobileCube (voor smartphones en tablets) hebben we een familie van krachtige clients voor Doxis4 iECM Suite gecreëerd. Hierdoor kunt u in veel verschillende situaties en op alle locaties gebruikmaken van onze oplossing.

De krachtige ECM-infrastructuur van Doxis4 iECM Suite en de centrale Doxis4 Content Repository bieden een basisplatform voor de verwerking van documenten, dossiers, procesinstanties en werkitems. De clients voor Windows, internet en mobiele apparaten kunnen allemaal tegelijk in één oplossing worden gebruikt. Hierdoor werken alle interne en externe medewerkers altijd met de meest recente versie van de informatie en kunnen ze deze informatie raadplegen vanaf een computer, laptop, tablet of smartphone, al naar gelang de situatie.

Doxis4-gebruikersclients

  • Doxis4 winCube: Ergonomische ECM-client voor pc's en laptops met Windows
  • Doxis4 webCube: Universele online ECM-client voor alle standaard webbrowsers
  • Doxis4 mobileCube: Digitale aktetas voor smartphones en tablets
Test
Preview Lupe
Screen

Windows-client voor Doxis4 iECM Suite

Doxis4 winCube is de universele Windows-client voor Doxis4 iECM Suite met een breed aanbod aan functies voor de dagelijkse informatieverwerking: capturing van documenten, dossiers en procesinstanties, verwerking van werkitems en procesinstanties, plus indexeren, bewerken, zoeken, weergeven. Met de grote functiediversiteit en het aanpasbare intuïtieve ontwerp (met gepersonaliseerde interfaces in Microsoft Office-stijl) onderscheidt Doxis4 winCube zich van de concurrentie als een bijzonder ergonomische ECM-client voor Windows-systemen.

Meer informatie over Doxis4 winCube »

Webclient voor Doxis4 iECM Suite

Doxis4 webCube is de universele webgebaseerde client voor Doxis4 iECM Suite. Deze compacte webclient biedt alle benodigde functies voor het opslaan, opvragen en verwerken van documenten, dossiers, procesinstanties en werkitems, ongeacht het besturingssysteem en het hardwareplatform waarmee u werkt. Dankzij de zeer geavanceerde, universele webtechnologie kunt u Doxis4 webCube op vrijwel elke gewenste manier gebruiken en integreren: als een uitgebreide ECM-client voor power users of als platform voor samenwerking met externe projectpartners en zakenrelaties, maar ook voor selectieve integratie van webCube in andere webapplicaties, wiki's en klantportalen.

Meer informatie over Doxis4 webCube »

Test
Preview Lupe
Screen
Test
Preview Lupe
Screen

Mobiele client voor de Doxis4 iECM Suite

Doxis4 mobileCube is een mobiele ECM-client die u toegang geeft tot de functies van Doxis4 iECM Suite voor het werken met documenten, dossiers, procesinstanties en werkitems, waar en wanneer u maar wilt. U hebt alleen uw smartphone of tablet nodig (mobileCube is er voor zowel Apple iOS als Google Android). Doxis4 mobileCube is speciaal toegesneden op de behoeften van mobiele gebruikers.

Meer informatie over Doxis4 mobileCube »

Exclusieve +Content voor geregistreerde gebruikers
Doxis4 winCube - Windows based client of the Doxis4 ECM platform
Fact Sheet

Doxis4 winCube - Windows based client of the Doxis4 ECM platform

Fact Sheet »
Doxis4 webCube
Fact Sheet

Doxis4 webCube - the web client of the Doxis4 platform

Fact Sheet »
Client for mobile devices
Fact Sheet

Doxis4 mobileCube - Client for mobile devices

Fact Sheet »