www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

SER is Microsoft Gold Partner sinds 2007

Al jarenlang gecertificeerd als Microsoft Gold Partner

SER is al 10 jaar achtereen een Microsoft Gold Partner. De status als Gold Partner onderstreept de expertise van SER bij de integratie van Microsoft-producten met de oplossingen uit de Doxis4 iECM Suite. SER heeft al in 2007 de Gold-status verkregen en profiteert sindsdien van voorkennis over nieuwe Microsoft-producten. Elke klant van SER kan erop vertrouwen dat Doxis4 vanaf het allereerste begin compatibel is met nieuwe versies van de besturingssystemen en databases van Microsoft, zoals Windows en SQL Server.

De status van Microsoft Gold Partner wordt alleen toegekend aan bedrijven die beschikken over uitgebreide ervaring met Microsoft en die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van Microsoft-technologieën. Slechts 1% van alle wereldwijde Microsoft-partners behaalt deze status.

Als lid van het Microsoft Partner Network biedt SER zijn klanten de zekerheid dat hun Microsoft-producten naadloos samenwerken met de oplossingen van SER. Microsoft geeft SER bovendien ondersteuning bij het ontwikkelen en doorontwikkelen van SER-producten, die regelmatig worden gecertificeerd voor de actuele versies van Microsoft-besturingssystemen.

Microsoft Partner Gold Application Development

Door zijn vernieuwde Gold-status op het gebied van Application Development heeft SER nogmaals aangetoond te beschikken over buitengewone competenties bij het integreren van Doxis4 in Microsoft-producten. SER-klanten profiteren van de langetermijnstrategie van SER om blijvend te investeren in de kwalificaties van zijn medewerkers.

De Gold Partner-status vergemakkelijkt niet alleen een hechte samenwerkingsrelatie met Microsoft, maar biedt ook andere voordelen, zoals directe toegang tot alle supportfuncties en studiedagen en tot tijdige informatie over productupdates en verbeterde technologieën. Het grote aantal geslaagde klantprojecten met Microsoft-producten toont aan dat SER over diepgaande knowhow beschikt. Dit is ook een voorwaarde om de status van Microsoft Gold Partner te behouden.

Doxis4 is volledig geïntegreerd in Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX.

Microsoft Partner Gold Application Development

Doxis4 en Microsoft Office/Microsoft Outlook/Microsoft SharePoint

Voor de meest gebruikte Microsoft-producten biedt de Doxis4 iECM Suite van SER een aantal handige invoegtoepassingen, zoals Doxis4 SharePoint Portal Connector, Doxis4 SmartOffice Plus en Doxis4 SmartOutlook Plus. Hierdoor kunnen gebruikers van SharePoint en de Microsoft Office-applicaties Word, Excel, PowerPoint en Outlook heel gemakkelijk gebruikmaken van ECM-functies zonder de vertrouwde Microsoft-omgeving te verlaten. Dit geldt niet alleen voor documentarchivering, maar ook voor zoekacties en documentweergave in Microsoft-programma's.