www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Internationale standaard voor dossierbeheer

Doxis4 is gecertificeerd volgens ISO 16175-2

Doxis4 iECM Suite is gecertificeerd volgens de internationale standaard ISO 16175-2, zoals wordt bevestigd door de onafhankelijke certificeringsautoriteit Van Bussel Document Services. Dankzij de certificering volgens ISO 16175-2 kunnen gebruikers van Doxis4 erop vertrouwen dat ze voldoen aan alle eisen voor archiveringsplichtige informatie, ongeacht het type media waarop de informatie wordt geproduceerd en/of opgeslagen.

Doxis4 voldoet aan brancheoverschrijdende eisen

De experts van de certificeringsautoriteit bevestigen in hun auditrapport dat de Doxis4 productsuite bij correct gebruik voldoet aan de eisen van de internationaal geldende ISO-standaard 16175-2 voor dossierbeheer. Doxis4 voldoet aan de bijna 300 brancheoverschrijdende eisen die worden gesteld aan archiveringsplichtige documenten.

Doxis4 is gecertificeerd volgens ISO 16175-2

Over ISO 16175-2

ISO 16175-2 (“Informatie en documentatie: Principes en functionele eisen voor archiefbescheiden in een elektronische kantooromgeving”) beschrijft in totaal 275 eisen, onafhankelijk van functie, branche en technologie. Deze eisen hebben onder andere betrekking op de definitie van processen, de omstandigheden waaronder informatie wordt vastgelegd en beheerd, regels voor gegevensbewaring en -vernietiging, en de ondersteuning van compliance-gerichte werkwijzen. De standaard heeft betrekking op software die hoofdzakelijk of uitsluitend dient voor dossierbeheer (van documenten). Hieronder vallen ook ECM-systemen (Enterprise Content Management), zoals Doxis4 van SER.

“Doxis4 is een geïntegreerde suite voor content management die bijzonder geschikt is voor het modelleren, verwerken, archiveren en bewaren van dossiers en de bijbehorende metagegevens.”

Geert-Jan van Bussel, Chief Auditor bij Van Bussel Document Services