www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

De Doxis4 Digital Workspace:
Return on information

De Doxis4 Digital Workspace is de werkruimte van de toekomst. Elk stukje informatie is met één muisklik onder handbereik. Altijd en overal klaar voor gebruik, consistent, betrouwbaar en veilig. Met de Doxis4 Digital Workspace kunt u informatie vastleggen, bijeenbrengen, structureren, archiveren, opzoeken en delen. Het maakt niet uit waar, wanneer of met welke applicaties u werkt.

De Doxis4 Digital Workspace brengt mensen bij elkaar en bevordert samenwerking op basis van kennis en informatie. Van eenvoudige to-do-lijstjes tot gereguleerde bedrijfsprocessen: met Doxis4 kunt u taken en procesinstanties moeiteloos creëren, wijzigen, beheren, synchroniseren en monitoren. Informatie wordt gekoppeld aan taken, procesinstanties en applicaties. Hierdoor wordt meer kennis in de processen geïntegreerd en verlopen de processen efficiënter en sneller. De manier waarop u informatie gebruikt en op bedrijfsprocessen toepast wordt veel transparanter en voldoet aan de compliance-vereisten. Anders gezegd: de Doxis4 Digital Workspace verhoogt uw 'Return on information'. Immers, het rendement op informatie is de doorslaggevende ROI-factor van onze tijd.

Doxis4 bevordert de informatie-uitwisseling binnen de gehele waardeketen, van teams en afdelingen tot en met complete ondernemingen en hun partners. De Doxis4 Digital Workspace verbindt locaties over de hele wereld. Mensen werken met Doxis4 in hun eigen taal, over de grenzen van landen en organisatie-eenheden heen.

De Doxis4 Digital Workspace omvat alle applicaties van de Doxis4-suite voor Enterprise Content Management, integreert andere applicaties en kan ook zelf gemakkelijk worden geïntegreerd in een andere omgeving. De technische mogelijkheden zijn gebaseerd op de unieke Doxis4-technologie, volgens Gartner een van 's werelds beste 20 ECM-technologieën. De prestaties van de Doxis4 iECM Suite zijn keer op keer bewezen in ruim 2000 projecten met meer dan 1 miljoen gebruikers.

De Doxis4 Digital Workspace is geïnspireerd op de dynamische veranderingen in het moderne bedrijfsleven. Dit concept is een antwoord op meerdere trends, zoals de digitale transformatie van bedrijfsmodellen, de toenemende vaardigheden op het gebied van digitale informatie en de verwerking en toepassing van grote informatievolumes.

Meer informatie
Doxis4 Digital Workspace
 • De Doxis4 Digital Workspace:

  • brengt informatie uit de gehele organisatie bijeen ('Single source of truth')
  • bevordert informatievaardigheden, zowel individueel als op concernniveau ('Individual and corporate assets')
  • stimuleert op kennis gebaseerde samenwerking binnen gekoppelde processen, waardeketens en projecten ('Global knowledge networks').

De technologie van Doxis4

De modulaire opbouw van Doxis4 iECM Suite brengt capturing, archivering, Document Management, e-dossiers, samenwerkingsfuncties, Business Process Management (BPM) en kennismanagement bijeen in één gestandaardiseerde, servicegeoriënteerde architectuur (SOA) voor Enterprise Content Management. Met Doxis4 kunnen medewerkers op alle locaties van een organisatie op elk gewenst moment alle informatie digitaliseren (capturing), beheren, verwerken, controleren, herpubliceren en auditbestendig archiveren, ongeacht de bron of de indeling van de informatie. Op alle uitdagingen van verticale documentgeoriënteerde informatiesystemen biedt Doxis4 een antwoord door alle functies en gegevens zónder redundantie toegankelijk te maken. Waar intensieve integratie gewenst is, kan Doxis4 dankzij een open API-architectuur worden geïntegreerd met reeds aanwezige bedrijfsapplicaties zoals ERP, CRM en HR.

Hieronder vindt u meer informatie over Doxis4: de 'agile' architectuur, de ergonomische clients voor gebruikers en beheerders, en de belangrijkste certificeringen van de suite.

Agile software-architectuur

Een organisatie die meer 'agile' wil worden, moet bij de keuze van software goed letten op de architectuur. Dit geldt des te meer bij software voor Enterprise Content Management (ECM). Als gevolg van aanhoudende globalisering, opeenvolgende innovaties en snel veranderende klantbehoeften maken de markten in een ongekend tempo veranderingen door. Hierdoor zijn agile IT-structuren van essentieel belang. De veranderingen in het marktlandschap leiden tot veranderingen in bedrijfsprocessen en applicaties, wat weer gevolgen heeft voor de content die in de bedrijfsprocessen wordt gebruikt en voor de onderliggende organisatiestructuren.

De zeer geavanceerde architectonische structuur van Doxis4 is gebaseerd op een flexibele, servicegeoriënteerde architectuur die gemakkelijk kan worden aangepast, bijvoorbeeld voor wat betreft de prestaties, de functionaliteit en/of het aantal gebruikers.

Meer informatie over de agile architectuur van Doxis4

Agile IT

 • Is van groot belang voor het concurrentievermogen van een moderne onderneming
 • Bepaalt hoe gemakkelijk de gegevensverwerking kan worden aangepast (met name aan snel groeiende gebruikersaantallen en gegevensvolumes) en de functionele vereisten kunnen worden bijgesteld

Doxis4-applicatieclients

 • Doxis4 winCube: Ergonomische ECM-client voor pc's en laptops met Windows
 • Doxis4 webCube: Universele online ECM-client voor alle standaard webbrowsers
 • Doxis4 mobileCube: Digitale aktetas voor smartphones en tablets

Een familie van krachtige clients

Met Doxis4 winCube (voor Windows), Doxis4 webCube (webgebaseerd) en Doxis4 mobileCube (voor smartphones en tablets) hebben we een familie van krachtige clients voor Doxis4 iECM Suite gecreëerd. Hierdoor kunt u in verschillende situaties en op verschillende locaties gebruikmaken van onze oplossing.

De krachtige ECM-infrastructuur van Doxis4 iECM Suite en de centrale Doxis4 Content Repository bieden een basisplatform voor de verwerking van documenten, dossiers, procesinstanties en werkitems. De clients voor Windows, internet en mobiele apparaten kunnen allemaal tegelijk in één oplossing worden gebruikt. Hierdoor werken alle interne en externe medewerkers altijd met de meest recente versie van de informatie en kunnen ze deze informatie raadplegen vanaf een computer, laptop, tablet of smartphone, al naar gelang de situatie.

Meer informatie over de Doxis4-clients

Beheer voor teamprojecten

In Doxis4 iECM Suite zijn de beheerfuncties verdeeld over technisch systeembeheer en applicatiespecifiek beheer, vanwege de verschillende doelstellingen, vereisten en taken van deze deelgebieden. Het systeembeheer (met Doxis4 Admin) is gericht op de technische implementatie, het beheer en het gebruik van Doxis4 iECM Suite , terwijl applicatiespecifiek beheer (met Doxis4 cubeDesigner) bedoeld is voor het configureren, uitbreiden en onderhouden van gespecialiseerde ECM-applicaties. Doordat deze functies gescheiden zijn, kunnen organisaties de beheertaken verdelen over meerdere specialisten, elk met hun eigen expertise.

Meer informatie over de Doxis4-beheerclients

Doxis4-beheerclients

 • Doxis4 Admin wordt gebruikt voor de elementaire technische configuratie en het systeembeheer van de gehele Doxis4 iECM Suite
 • Doxis4 cubeDesigner wordt gebruikt voor applicatiespecifiek beheer, onderhoud en ontwikkeling van ECM-applicaties

Doxis4-certificeringen

 • IDW PS 880 (Duitse auditingnorm)
 • Ready for eInvoicing
 • SAP (ArchiveLink/HTTP Content Server, BC-ILM 3.0)
 • Microsoft Gold Partner

De zekerheid van certificering

Doxis4 iECM Suite beschikt over meerdere belangrijke certificeringen, die zekerheid verschaffen over de geschiktheid en de belangrijkste kenmerken van deze suite. Een van de belangrijkste certificeringen is afgegeven door de gerenommeerde accountantsfirma Deloitte & Touche, die Doxis4 iECM Suite heeft geaccrediteerd op basis van de Duitse auditingnorm IDW PS 880. Daarnaast heeft Doxis4 het predicaat 'Ready for eInvoicing' gekregen van accountantsfirma Ebner Stolz. SER realiseert zich hoe belangrijk het is om bepaalde interfaces (bijvoorbeeld SAP-interfaces) regelmatig opnieuw te laten certificeren. Als Microsoft Gold Partner beschikt SER over aantoonbare expertise en kennis op het gebied van de nieuwste producten van Microsoft, met name met betrekking tot de integratie van Doxis4 met deze producten. SER heeft al in 2007 de hoogste status als Microsoft-partner verkregen en profiteert nog altijd van het privilege om al in een vroeg stadium geïnformeerd te worden over de nieuwste Microsoft-producten.

Meer informatie over Doxis4-certificeringen
Exclusieve +Content voor geregistreerde gebruikers
Doxis4 winCube - Windows based client of the Doxis4 ECM platform
Fact Sheet

Doxis4 winCube - Windows based client of the Doxis4 ECM platform

Fact Sheet »
Doxis4 webCube
Fact Sheet

Doxis4 webCube - the web client of the Doxis4 platform

Fact Sheet »
Client for mobile devices
Fact Sheet

Doxis4 mobileCube - Client for mobile devices

Fact Sheet »
Doxis4 Integration - integration options for the Doxis4 iECM suite
Fact Sheet

Doxis4 Integration - integration options for the Doxis4 iECM suite

Fact Sheet »
Doxis4 cubeDesigner - Design client of the Doxis4 ECM platform
Fact Sheet

Doxis4 cubeDesigner - Design client of the Doxis4 ECM platform

Fact Sheet »