www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Maak efficiënter gebruik van uw SER-oplossingen

SERacademy is het trainingscentrum voor Enterprise Content Management van SER. Met SERacademy kunnen gebruikers, projectontwikkelaars en beheerders binnen korte tijd leren hoe ze hun SER-oplossingen zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten, van de eerste configuratie tot en met productief dagelijks gebruik. Er is een zeer geavanceerde cursuslocatie in Bonn, die uitstekend te bereiken is vanuit Nederland en België. Daarnaast zijn er moderne cursuslocaties in Berlijn, Stuttgart en Wenen.

Bij SERacademy leren de cursisten hoe ze in de dagelijkse praktijk zo veel mogelijk profijt van hun SER-producten kunnen hebben. De nadruk ligt hierbij niet op het werken met de software. Het gebruik van de software is namelijk heel intuïtief, doordat het uiterlijk en de stijl zijn gemodelleerd op de Office-software van Microsoft. De cursussen van SERacademy behandelen in korte tijd de geavanceerde opties en speciale functies van Doxis4 iECM Suite. Hoe meer ECM-expertise uw organisatie in huis heeft, des te effectiever de oplossingen gebruikt zullen worden.

SERacademy

  • 4 zeer geavanceerde cursuslocaties in Duitsland (Bonn, Berlijn en Stuttgart) en Oostenrijk (Wenen)
  • 26 op elkaar aansluitende trainingsmodules (1 tot 4 dagen)
  • Veel praktisch lesmateriaal in alle cursussen

De belangrijkste doelgroepen van SERacademy

Technisch beheerders

Technisch beheerders zien erop toe dat hun bedrijfskritische systemen probleemloos werken en maximaal beschikbaar zijn. Om hun werk effectief te kunnen doen, leren zij niet alleen alles over het configureren en onderhouden van de Doxis4 Content Service Bus en de componenten hiervan, maar houden ze zich ook bezig met opslagvirtualisatie, replicatie en Information Lifecycle Management (ILM).

Applicatiebeheerders en ontwikkelaars

Applicatiebeheerders leren vooral hoe ze Doxis4 cubeDesigner kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van speciale opslag- en zoeksjablonen, classificatieschema’s en workflowstructuren, en hoe ze de gebruikers en hun toegangsrechten voor het systeem kunnen beheren. Hierdoor kunnen klanten van SER hun oplossingen zelf verder ontwikkelen en aan hun behoeften aanpassen.

Power users

Gebruikers die de SERacademy-cursussen volgen, maken kennis met alle functies en mogelijkheden van de software. Gewapend met hun nieuwe deskundigheid keren ze als ‘power users’ terug naar hun organisaties. De cursussen beschrijven onder andere hoe de verschillende zoek-, filter- en groeperingsfuncties zo efficiënt mogelijk kunnen worden gecombineerd, zodat de gezochte informatie snel boven water komt, zelfs wanneer enorme aantallen documenten doorzocht moeten worden.

Cursusaanbod van SERacademy

Het cursusaanbod van SERacademy omvat momenteel 26 modulaire cursussen, die inhoudelijk op elkaar aansluiten. Een module duurt meestal 1 tot 4 dagen, afhankelijk van het onderwerp en het doel van de cursus. Op alle vier cursuslocaties geven gespecialiseerde docenten les in de verschillende onderwerpen, zodat een consistent hoog cursusniveau gehaald wordt. Het aanbod van SERacademy wordt aangevuld met speciaal aangepaste cursussen op basis van specifieke klantvereisten, die desgewenst ook op locatie bij de klant kunnen worden aangeboden.

SERacademy verzorgt perfect op iedere doelgroep toegesneden cursussen met een hoog praktijkgehalte, die zijn ontwikkeld om u te helpen een optimaal rendement uit uw ECM-oplossingen te halen.

The SERacademy team