www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

„Door het gebruik van elektronische dossiers verlopen workflows efficiënter en gaat minder tijd verloren door het opzoeken en opslaan van documenten. Dossiers zijn altijd en vanaf elke locatie opvraagbaar, waardoor onder andere telewerken mogelijk wordt.”

Stefanie Ahlborn, eGovernment Coordinator van de gemeente Göttingen
Gemeente Göttingen
Bedrijf Gemeente Göttingen
Toepassingsgebied Elektronische klachtenafhandeling en Document Management met elektronische dossiers.
Sector Overheid
Medewerkers 1.200
Integratie Administratieve systemen: OPEN/PROSOZ, INFOMA
Projectscope Stadsbestuur Göttingen

Korte projectbeschrijving

Uitgangssituatie

De gemeente Göttingen werkt al jaren toe naar implementatie van functies voor 'e-overheid'. Het is de bedoeling geleidelijk over te stappen naar een elektronische administratie. Hiervoor dienen elektronische dossiers als basis. Nadat de juiste personen en de benodigde financiering beschikbaar waren en er was voldaan aan de organisatorische vereisten voor een gestructureerde en gecoördineerde introductie van elektronische dossiers, werd een krachtig systeem aangeschaft: Doxis4. Bij de keuze voor een geschikt systeem kon de organisatie gebruikmaken van jarenlange administratieve en praktische ervaring met het huidige systeem.

Nu registreren en toegang krijgen tot onze +Content +Content

  • Gedetailleerde projectbeschrijving
  • Optie: download de PDF
  • Download de gedetailleerde best practice

Registratie