www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

„Zoals gepland werd SER InvoiceMaster binnen vijf maanden na orderplaatsing in gebruik genomen. Sindsdien werkt het systeem probleemloos, en het proces verloopt van begin tot eind volledig elektronisch dankzij de integratie met het ERP-systeem.”

Ralf Durst, Head of IT van Dürr Dental
Dürr Dental AG
BedrijfDürr Dental AG
ToepassingsgebiedAutomatische verwerking van inkomende facturen en elektronische archivering.
SectorMedische apparatuur
Medewerkers400 op het hoofdkantoor, 1.000 wereldwijd
OmzetMeer dan €200 miljoen (2012)
HoofdkantoorBietigheim-Bissingen
IntegratieInfor ERP; sinds juni 2014 IFS Applications
ProjectscopeDuitsland

Korte projectbeschrijving

Uitgangssituatie

De volledig papieren verwerking van inkomende facturen leidde regelmatig tot problemen, doordat de ontvangen papieren documenten niet goed aansloten op de verdere elektronische verwerking van de factuurgegevens in het ERP-systeem. Het tijdrovende proces van handmatige gegevensinvoer in het ERP-systeem leidde tot veel fouten. Auditing op basis van papieren documenten was arbeidsintensief en niet transparant. Met geautomatiseerde factuurverwerking werd beoogd de digitalisering en de auditing bij de crediteurenadministratie te standaardiseren en te versnellen.

Nu registreren en toegang krijgen tot onze +Content +Content

  • Gedetailleerde projectbeschrijving
  • Optie: download de PDF
  • Download de gedetailleerde best practice

Registratie

Contact