www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

„We waren wereldwijd op zoek naar de ideale oplossing voor Document Management, maar uiteindelijk bleek het antwoord pal voor onze neus te liggen: aan de overkant van de Rijn, bij SER.”

Martin Treder van Global IT, DHL Express
DHL Express
Bedrijf DHL Express
Toepassingsgebied Wereldwijde documentarchivering.
Sector Logistiek
Medewerkers 77.000
Omzet Circa €11,8 miljard
Hoofdkantoor Bonn
Integratie Klantportalen, interne applicaties van DHL Express
Projectscope Wereldwijd

Korte projectbeschrijving

Uitgangssituatie

DHL maakt al geruime tijd gebruik van processen voor elektronische documentopslag, waarbij het er vooral om gaat dat informatie overal ter wereld realtime opvraagbaar moet zijn. Maar het oude opslagsysteem bood geen consistente toegang tot de elektronische documenten en de functionaliteit was maar beperkt uitbreidbaar. Bovendien werden verschillende oplossingen gebruikt voor lange- en kortetermijnarchivering. Om deze redenen heeft DHL in 2010 besloten een uniforme, ondernemingsbrede DMS-oplossing te implementeren. Na een zorgvuldige analyse heeft DHL in samenwerking met Hewlett-Packard een van 's werelds grootste commerciële documentarchieven gecreëerd. Hierbij werd Doxis4 iECM Suite van SER gebruikt als softwareoplossing. De doelstellingen van het project waren: naleving van alle wettelijke voorschriften overal ter wereld (compliance), meer flexibiliteit doordat een groot aantal verschillende documenttypen via uniforme interfaces worden verwerkt, en hogere efficiëntie doordat de documenten in het archief onmiddellijk toegankelijk zijn.

Nu registreren en toegang krijgen tot onze +Content +Content

  • Gedetailleerde projectbeschrijving
  • Optie: download de PDF
  • Download de gedetailleerde best practice

Registratie