www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

„Een buitengewone combinatie van technische uitdagingen en immateriële goederen. Het HistoryCenter is voor Storck wat de bondsarchieven zijn voor de Bondsrepubliek Duitsland: zorgvuldig bewaarde traditie in een tijd van globalisering!”

Dirk Stentzel, Business Process Technologies Manager van August Storck KG
August Storck KG
Bedrijf August Storck KG
Toepassingsgebied HistoryCenter: Storck-geschiedenis voor toekomstige generaties, automatische factuurverwerking.
Sector Zoetwarenindustrie
Medewerkers Meer dan 5.000
Hoofdkantoor Berlijn
Projectscope Wereldwijd

Korte projectbeschrijving

Uitgangssituatie

Het HistoryCenter van August Storck KG bevat materiaal en media uit de bedrijfsgeschiedenis, die meer dan 100 jaar teruggaat. Er is een zeer uiteenlopend materiaalaanbod, van papieren originelen zoals foto's, fotoalbums en prijslijsten tot voorbeelden van verpakkingsmaterialen zoals snoeppapiertjes, dozen en etiketten, alsmede video en audio in diverse mediaformaten. Al deze materialen zijn voor de onderneming van onschatbare waarde en illustreren de Westfaalse oorsprong van de onderneming. De archivering van de fysieke originelen van het materiaal is herzien en verbeterd (opslaglocatie, omgevingscondities), maar daarnaast was het belangrijk het materiaal voor de komende decennia te preserveren door middel van digitalisering. Als optie voor de toekomst werd besloten dat de gedigitaliseerde documenten op een zeker moment toegankelijk gemaakt moeten kunnen worden voor een groter publiek, zodat ook anderen kennis kunnen nemen van de rijke geschiedenis van Storck.

Nu registreren en toegang krijgen tot onze +Content +Content

  • Gedetailleerde projectbeschrijving
  • Optie: download de PDF
  • Download de gedetailleerde best practice

Registratie