www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

„Met Doxis4 hebben we onze processen geoptimaliseerd, waardoor onze medewerkers beter kunnen werken en onze dienstverlening is verbeterd.”

Helmut Glas, hoofd van de IT-afdeling
Ärztliche Verrechnungsstelle Büdingen
BedrijfÄrztliche Verrechnungsstelle Büdingen
ToepassingsgebiedArchivering, Document Management (DMS), elektronische dossiers, workflow, elektronische postvakken en Office-integratie.
SectorZorg
MedewerkersCirca 500
OmzetCirca €16 miljoen (honoraria circa €400 miljoen)
HoofdkantoorBüdingen
IntegratieSpecifieke PVS-applicaties (KID, OPD), Microsoft Office
ProjectscopeDuitsland

Korte projectbeschrijving

Uitgangssituatie

Circa 8500 artsen vertrouwen voor de verrekening van hun particuliere facturen op de bijna 90-jarige ervaring van het verrekeningsbureau Ärztliche Verrechnungsstelle Büdingen (PVS). In 2008 nam PVS de beslissing om een nieuw, elektronisch archief aan te schaffen, omdat het huidige systeem niet schaalbaar was en niet voldoende verder werd ontwikkeld. De overdracht van de al aanwezige gegevens was een bijzondere uitdaging bij de migratie naar het nieuwe systeem. De gegevens waren in het oude systeem namelijk op verschillende manieren en in verschillende gegevensindelingen opgeslagen.

Nu registreren en toegang krijgen tot onze +Content +Content

  • Gedetailleerde projectbeschrijving
  • Optie: download de PDF
  • Download de gedetailleerde best practice

Registratie

Contact