www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Voor de tiende keer op rij goud

Microsoft geeft SER hoogste status

(16.05.2017 - Amsterdam / Berlijn) Voor het tiende jaar op rij heeft SER de zeer gewilde Microsoft Gold Partner-status behaald. Opnieuw onderstreept dit de uitstekende implementatie van de Doxis4 iECM-suite in de Microsoft-producten en de hoge waarde voor haar klanten.


Door de gouden status op het gebied van Application Development te ververnieuwen, heeft de Europese marktleider voor enterprise content management (ECM) zijn buitengewone bekwaamheid voor de integratie van Doxis4 in Microsoft-producten bevestigd. Klanten profiteren van SER's lange termijn strategie om voortdurend te investeren in de kwalificatie van werknemers.

10 jaar Microsoft Gold Partner

"Slimme integraties, zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten, zijn het meest zichtbaar in de bruikbaarheid die de gebruikers direct ervaren", zegt Klaus Eulenbach, Head of Technology van de SER Group. Hij voegt hieraan toe: "Deze vroege kennisoverdracht door onze Microsoft Gold Partner status gedurende tien opeenvolgende jaren heeft ons een cruciaal voordeel gegeven in de ontwikkeling van de ECM-markt."

Doxis4 is volledig geïntegreerd in Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX. Elke SER-klant heeft de garantie dat, wanneer Microsoft nieuwe besturingssystemen en databases vrijgeeft (bijvoorbeeld Windows en SQL-servers), Doxis4 onmiddellijk kan worden uitgevoerd.

Klanten profiteren ook van slimme invoegtoepassingen in Microsoft-producten die hen goed presterende ECM-functies leveren. Dit omvat de Doxis4 SharePoint Portal Connector en Doxis4 SmartOffice Plus, die bijvoorbeeld documenten archiveren en direct zoeken vanuit Microsoft SharePoint of vanuit Word, Excel of PowerPoint. Doxis4 SmartOutlook Plus is een andere add-in waarmee gebruikers onder andere e-mails en hun bijlagen van Microsoft Outlook rechtstreeks naar bedrijfsprocessen kunnen overbrengen.

Lees hier meer over de ECM-integratie in Microsoft.

Microsoft geeft SER hoogste status

Contactpersoon voor media

U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen voor persinformatie.

SERgroup Holding International GmbH
Public Relations
Kurfürstendamm 21
D-10719 Berlin
www.ser-solutions.com
press@ser-solutions.com

Contact

Mevr. Alexandra Lilienthal
E-mail: alexandra.lilienthal@ser.de
Telefoonnummer: +49 30 498582-214

De SER Group

SER is de grootste Europese leverancier* van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek. Met meer dan 550 medewerkers in 15 werkmaatschappijen op 22 internationale locaties levert SER persoonlijke adviezen, implementatie, support en onderhoud. Bovendien beschikken wij over een netwerk van ervaren partners. Wereldwijd heeft SER meer dan 2.000 zakelijke klanten, waaronder de helft van alle ondernemingen in de Duitse beursindex DAX 30, met in totaal ruim 1 miljoen gebruikers.

Al sinds 35 jaar ontwikkelt SER 'Made in Germany'-software voor ondernemingen in alle bedrijfstakken. De volledig servicegeoriënteerde Doxis4 iECM Suite is een technologische mijlpaal die voor elk ECM-scenario een flexibele oplossing biedt. Tot de beschikbare functies behoren elektronische archivering, Document Management, elektronische dossiers, workflow, automatische verwerking van inkomende post en archivering van e-mails.

* Volgens de nieuwste cijfers over ECM-ontwikkelaars in Europa is SER de nummer 1 qua omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal medewerkers.