www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Slimme ‘Fort Knox’ voor informatie

Doxis4 installatie gecertificeerd voor ISO 14641-1: 2012

(27.06.2017 - Berlin) Gegevensbescherming, toegangsbeveiliging, onveranderlijkheid — deze eisen vallen onder de ISO 14641-1: 2012 specificaties inzake het ontwerp en de werking van een informatiesysteem voor elektronische documentarchivering. Volgens de onafhankelijke certificeringsautoriteit SP Certifications London* voldoet de Doxis4 iECM reeks aan deze hoge internationale standaard. Informatie opgeslagen in Doxis4 voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is beschermd tegen manipulatie en ongeautoriseerde toegang.


Als documenten moeten dienen als geldig bewijs in gerechtelijke of administratieve procedures, dan moet hun onveranderlijkheid onweerlegbaar zijn. In dergelijke situaties biedt ISO 14641-1: 2012 een aantal organisatorische procedures en technische voorschriften voor het vastleggen, opslaan en de toegang tot elektronische documenten en processen. Met Doxis4 kunnen SER gebruikers aan deze eisen voldoen volgens de meest strenge veiligheidseisen.

Informatie is het meest waardevolle bezit dat een bedrijf moet beschermen! Met Doxis4 kunnen onze gebruikers hun eigen ISO-14641-1: 2012 gecertificeerde ´Fort Knox` creëren voor hun gegevens en documenten, altijd veilig opgeslagen en beschermd tegen aanvallen”, verklaart Klaus Eulenbach, Head of Technology bij SER.

Veiligheid heeft bij SER de hoogste prioriteit. Met de al eerder behaalde ISO 16175-2 certificering voor Records Management, beschikt Doxis4 nu over een van de hoogste veiligheidsniveaus voor ECM-systemen. Met de  ISO 14641-1: 2012 installatiecertificering wordt dit nog verder versterkt. De certificeringen zijn een krachtig bewijs voor internationale bedrijven dat Doxis4 de beste ECM oplossing is die voldoet aan internationale normen voor informatiebeheer en bewaring.

Over ISO 14641-1: 2012 (elektronisch archiveren – deel 1)

ISO 14641-1: 2012 is gebaseerd op de Franse AFNOR standaard Z42-013 Systèmes d'Archivage Electronique (SAE), opgesteld door de l'Association des professionnels pour l'économie numérique (APROGED). De SAE standaard heeft betrekking op het ontwerp, de vereiste systeemcomponenten en de werking van elektronische archiefsystemen. Klik hier voor meer informatie over ISO 14641-1: 2012.

*De certificering van Doxis4 (versie 3) werd uitgevoerd door de onafhankelijke autoriteit SP Certifications London  van Lakson Technology Private Limited.

Slimme ‘Fort Knox’ voor informatie

Contactpersoon voor media

U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen voor persinformatie.

SERgroup Holding International GmbH
Public Relations
Kurfürstendamm 21
D-10719 Berlin
www.ser-solutions.com
press@ser-solutions.com

Contact

Mevr. Alexandra Lilienthal
E-mail: alexandra.lilienthal@ser.de
Telefoonnummer: +49 30 498582-214

De SER Group

SER is de grootste Europese leverancier* van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek. Met meer dan 550 medewerkers in 15 werkmaatschappijen op 22 internationale locaties levert SER persoonlijke adviezen, implementatie, support en onderhoud. Bovendien beschikken wij over een netwerk van ervaren partners. Wereldwijd heeft SER meer dan 2.000 zakelijke klanten, waaronder de helft van alle ondernemingen in de Duitse beursindex DAX 30, met in totaal ruim 1 miljoen gebruikers.

Al sinds 35 jaar ontwikkelt SER 'Made in Germany'-software voor ondernemingen in alle bedrijfstakken. De volledig servicegeoriënteerde Doxis4 iECM Suite is een technologische mijlpaal die voor elk ECM-scenario een flexibele oplossing biedt. Tot de beschikbare functies behoren elektronische archivering, Document Management, elektronische dossiers, workflow, automatische verwerking van inkomende post en archivering van e-mails.

* Volgens de nieuwste cijfers over ECM-ontwikkelaars in Europa is SER de nummer 1 qua omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal medewerkers.