www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

SER voldoet aan alle segmenten voor functionaliteit in rapport over content platforms

SER opgenomen in onafhankelijk analistenrapport

(19.10.2018 - Bonn) In het onlangs door Forrester gepubliceerde Now Tech rapport wordt SER in alle vier van de onderzochte segmenten voor primaire functionaliteit genoemd. SER is een van de drie middelgrote ECM leveranciers die aan alle vier segmenten voldoet.


In Forrester´s Now Tech rapport Content Platforms, Q3 2018* zijn 37 internationale leveranciers van contentdiensten onderzocht op het gebied van marktaanwezigheid en software­functionaliteit. De SER groep is gepositioneerd in het segment  ´middelgrote speler` van bedrijven met een jaaromzet van 51 tot 100 miljoen dollar. In het marktoverzicht is SER een van de drie middelgrote leveranciers die voldoet aan alle vier segmenten voor primaire functionaliteit.
Onze strategie voor content voorzieningen is gebaseerd op integratie, niet op uitsluiting. Ons intelligente en uiterst schaalbare platform is daarvan de basis,” stelt dr. Gregor Joeris, CTO van de SER Group.

SER: functionele breedte & applicatie diepte
Onder de vier betreffende functionaliteit segmenten van SER valt ook de categorie Content Federation and Integration Services (CFIS). Volgens de SER groep hebben bedrijven in combinatie met Doxis4 altijd toegang tot alle gegevens en documentgroepen - waaronder die op de diverse fileservers in Microsoft SharePoint en in veel andere bronnen - gebruikmakend van de informatie voor bedrijfsprocessen, ongeacht hun locatie.

Daarnaast zijn ook de functionaliteit segmenten Cloud Content Platforms (CCPs) en Transactional Content Services Platforms (CP-TCS) inbegrepen. Het CP-TCS segment werd al genoemd in de Forrester Transactional Content Services Wave**. SER werd omschreven als een ‘Strong Performer’ in de TCS Wave van 2017. Het Doxis4 ECM platform biedt, volgens Forrester in dat rapport, “een solide reeks toepassingen biedt voor fundamenteel bibliotheek- en procesbeheer van miljoenen documenten die voldoen aan de behoeften van de klant."

Verder valt ook het segment Collaborative Content Services Platforms (CP-CSS) onder de genoemde SER functionaliteiten (CP-CSS). De SER Group beschouwt virtuele projectruimten als een CP-CSS applicatie die afzonderlijk kan worden ontworpen op basis van een no-code benadering, waardoor bedrijven nog sneller live kunnen gaan. Op diverse locaties ondergebrachte teams, afdelingen, klanten en partners kunnen virtuele projectruimten gebruiken voor het structureren, verwerken en veilig onderling uitwisselen van informatie.

Het Forrester rapport Now Tech: Content Platforms, Q3 2018 biedt een actueel overzicht van de huidige ECM markt. Het geeft bedrijven inzicht in wat zij van een content platform aanbieder kunnen verwachten en helpt hen bij hun keuze van leveranciers op basis van mogelijkheden en modellen.

 
* Now Tech: Content Platforms, Q3 2018 Forrester’s Overview Of 37 Content Platform Providers door Cheryl McKinnon i.s.m..met Daniel Hong, Madeline King en Peter Harrison, 26 september, 2018
Now Tech: Content Platforms, Q3 2018 (Inloggen of betaling vereist)

** The Forrester Wave™: Enterprise Content Management — Transactional Content Services, Q2 2017. Our Evaluation Of 13 Vendors In A Market In Transition by Cheryl McKinnon door Alex Cullen, Alex Kramer en Sam Bartlett, 5 april 2017.
  The Forrester Wave™: ECM – Transactional Content Services (Inloggen of betaling vereist)

SER opgenomen in onafhankelijk analistenrapport

Contactpersoon voor media

U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen voor persinformatie.

SER Solutions Deutschland GmbH
Public Relations
Joseph-Schumpeter-Allee 19
D-53227 Bonn
www.ser.de
presse@ser.de

Contact

Mevr. Alexandra Lilienthal
E-mail: alexandra.lilienthal@ser.de
Telefoonnummer: +49 30 498582-214

De SER Group

SER is de grootste Europese leverancier* van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek. Met meer dan 550 medewerkers in 15 werkmaatschappijen op 22 internationale locaties levert SER persoonlijke adviezen, implementatie, support en onderhoud. Bovendien beschikken wij over een netwerk van ervaren partners. Wereldwijd heeft SER meer dan 2.000 zakelijke klanten, waaronder de helft van alle ondernemingen in de Duitse beursindex DAX 30, met in totaal ruim 1 miljoen gebruikers.

Al sinds 35 jaar ontwikkelt SER 'Made in Germany'-software voor ondernemingen in alle bedrijfstakken. De volledig servicegeoriënteerde Doxis4 iECM Suite is een technologische mijlpaal die voor elk ECM-scenario een flexibele oplossing biedt. Tot de beschikbare functies behoren elektronische archivering, Document Management, elektronische dossiers, workflow, automatische verwerking van inkomende post en archivering van e-mails.

* Volgens de nieuwste cijfers over ECM-ontwikkelaars in Europa is SER de nummer 1 qua omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal medewerkers.