www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

SER ‘Sterke Speler’ bij ECM leveranciers

SER erkend in onafhankelijk onderzoek naar ECM - Transactional Content Services en ECM - Business Content Services

(07.04.2017 - Berlin) De SER Group meldt dat Forrester Research in zijn Waves voor ECM Transactional Content Services* en ECM Business Content Services** SER heeft bestempeld als een ‘Sterke Speler’. SER is de enige leverancier van Duitse herkomst die is opgenomen in beide internationaal erkende ECM Waves onderzoeken van Forrester. In beide onderzoeken schrijft Forrester dat de "SER Group een stevige positie in Europa inneemt met een toenemende aanwezigheid wereldwijd”.


Forrester publiceerde twee ECM Waves die het volledige terrein beslaan van oplossingen op het gebied van zakelijk contentbeheer. Naast een uitgebreid  leveranciers- en productoverzicht, gaven klanten ook een tevredenheidsscore op basis van verschillende criteria. De Doxis4 iECM-serie behaalde in beide Forrester Waves de hoogste score op het gebied van schaalbaarheid, integratie en interoperabiliteit. In de categorie ‘Huidig Aanbod’ noteerde  Doxis4 in beide Waves een vijfde plaats.

"Ik geloof dat de vermelding in deze twee Forrester Waves™, samen met onze positionering in de Gartner Magic Quadrant voor ECM, laat zien dat onze Doxis4 iECM-serie een van de beste ECM-oplossingen is op het gebied van technologie en toepassing", aldus Moras Rhlid, Managing Director van SER Solutions International.

Forrester Wave™: ECM – Transactional Content Services

Diensten voor Transactionele Content focussen zich op grootschalige klantgerichte processen. Omvangrijke processen zoals accounts payable en klantenclaims zijn belangrijk. De kerntaken bestaan uit multichannel vastlegging (capture), e-formulieren en Business Process Management (BPM). In deze Wave stelt Forrester dat het "Doxis4 platform een solide reeks toepassingen biedt voor fundamenteel bibliotheek- en procesbeheer van miljoenen documenten die voldoen aan de behoeften van de klant."
SER biedt hoogwaardige diensten voor afhandeling van content, processen en procedures voor een uniform metadata beheer op een geïntegreerd technologisch platform. Bovendien is volgens het onderzoek "data-archivering een  van de hoofdkenmerken met integratie­mogelijkheden naar bedrijfsapplicaties zoals SAP".  Daarnaast vermeldt het onderzoek dat "klanten hoge tevredenheidsscores aangeven voor zoeken en BPM."

Forrester Wave™: ECM – Business Content Services

Ook presteert Doxis4 sterk in de Forrester Wave™ voor ECM – Business Content Services en wordt omschreven als een toepassing "met geïntegreerde mogelijkheden voor beheer van inhoud, processen en procedures op basis van nauwe samenwerking, bestandsuitwisseling en projectgebaseerde teamlocaties." Deze Forrester Wave™ omvat ook criteria voor documentbeheer, workflow en/of documentroutering, eDiscovery en onderzoek, bestandsynchronisatie en delen, samenwerking en projectondersteuning op afdelingsniveau. "Al deze specificaties zijn geïntegreerd in de Doxis4 iRoom, een  state-of-the-art oplossing voor samenwerking in virtuele projectruimten", resumeert Rhlid. Volgens het onderzoek "rapporteren gebruikers een relatief grote mate van tevredenheid over metadata, zoeken en mogelijkheden voor documentbeheer."

"Ik geloof dat Forrester onze toekomstgerichte ontwikkelingen heeft onderkend", stelt Rhlid, "en dit is een flinke opsteker voor zowel SER als onze klanten."

Aanvullende informatie over de Forrester Waves™
De Forrester Waves™ voor zakelijk contentbeheer biedt een overzicht van de belangrijkste leveranciers en systemen in de markt.  Beide Waves brengen fundamentele ECM-functionaliteiten en -diensten in kaart, naast gebruikersacceptatie, strategie en marktpresentatie.

Beide Waves baseren zich op dezelfde structurele opslagvoorzieningen zoals versiebeheer en toegangscontrole, levenscyclusbeheer, metadata en zoekfuncties. SER denkt dat nieuwe basisvoorzieningen zoals analyse, mobiele app toepassingen, flexibele interface ontwerptools en API´s en diensten steeds belangrijker worden.


*The Forrester Wave™: Enterprise Content Management — Transactional Content Services, Q2 2017 Our Evaluation Of 13 Vendors In A Market In Transition by Cheryl McKinnon with Alex Cullen, Alex Kramer, and Sam Bartlett, April 5, 2017

https://www.forrester.com/report/The+Forrester+Wave+Enterprise+Content+Management+Transactional+Content+Services+Q2+2017/-/E-RES136353

Login or payment required

**The Forrester Wave™: Enterprise Content Management — Business Content Services, Q2 2017 Our Evaluation Of 15 Vendors In A Market In Transition, April 5, 2017 by Cheryl McKinnon with Alex Cullen, Madeline King, Sam Bartlett

https://www.forrester.com/report/The+Forrester+Wave+Enterprise+Content+Management+Business+Content+Services+Q2+2017/-/E-RES132386

Login or payment required

SER ‘Sterke Speler’ bij ECM leveranciers

Contactpersoon voor media

U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen voor persinformatie.

SERgroup Holding International GmbH
Public Relations
Kurfürstendamm 21
D-10719 Berlin
www.ser-solutions.com
press@ser-solutions.com

Contact

Mevr. Alexandra Lilienthal
E-mail: alexandra.lilienthal@ser.de
Telefoonnummer: +49 30 498582-214

De SER Group

SER is de grootste Europese leverancier* van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek. Met meer dan 550 medewerkers in 15 werkmaatschappijen op 22 internationale locaties levert SER persoonlijke adviezen, implementatie, support en onderhoud. Bovendien beschikken wij over een netwerk van ervaren partners. Wereldwijd heeft SER meer dan 2.000 zakelijke klanten, waaronder de helft van alle ondernemingen in de Duitse beursindex DAX 30, met in totaal ruim 1 miljoen gebruikers.

Al sinds 35 jaar ontwikkelt SER 'Made in Germany'-software voor ondernemingen in alle bedrijfstakken. De volledig servicegeoriënteerde Doxis4 iECM Suite is een technologische mijlpaal die voor elk ECM-scenario een flexibele oplossing biedt. Tot de beschikbare functies behoren elektronische archivering, Document Management, elektronische dossiers, workflow, automatische verwerking van inkomende post en archivering van e-mails.

* Volgens de nieuwste cijfers over ECM-ontwikkelaars in Europa is SER de nummer 1 qua omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal medewerkers.