www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Beoordelingen van ECM-software: wat onze klanten over ons zeggen

IT- en enterpriseprofessionals beoordelen hun ECM-leveranciers en delen hun ervaringen via het Peer Insights™-platform van Gartner. Onze klanten geven SER en de Doxis4 iECM Suite een uitstekende score: 4,4 van de mogelijke 5 sterren! Met zulke tevreden klanten en een aanbevelingspercentage van 90% spreken de cijfers voor zich.

Hier vindt u een gedetailleerde ECM-vergelijking »

Informatie over Gartner Peer Insights™

De gerenommeerde onderzoeks- en adviesfirma Gartner™ helpt IT- en enterpriseprofessionals bij het kiezen van de juiste softwareoplossingen. Het beoordelingsplatform Peer Insights™ biedt onafhankelijke en geverifieerde beoordelingen over de leverancier, de implementatie en de functionaliteit van een oplossing. IT-inkopers kunnen beter geïnformeerde beslissingen nemen op basis van ervaringen uit de eerste hand, afkomstig van IT-collega’s uit andere enterprises. Bovendien kunnen inkopers directe vergelijkingen maken tussen afzonderlijke leveranciers, rekening houdend met criteria die van belang zijn voor hun specifieke situatie. Gartner Peer Insights™ bevat momenteel meer dan 26.000 geverifieerde beoordelingen in ruim 160 markten.


Enterprise Content Management met SER!

Wereldwijd in de Top 5

SER is een van ‘s werelds 5 grootste ‘software-only’ ECM-leveranciers** en de grootste onafhankelijke leverancier van ECM-software in Europa*. Producten en oplossingen »

Gartner en Forrester

SER is de enige Duitse ECM-leverancier die deel uitmaakt van het Gartner Magic Quadrant voor ECM en van Forrester Waves™ voor ECM. Verder lezen »

06.09.2017

Disclaimer:
Gartner Peer Insights™ reviews constitute the subjective opinions of individual end-users based on their own experiences, and do not represent the views of Gartner or its affiliates.