www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Gartner Magic Quadrant voor CSP 2017: SER is Visionair

Het Magic Quadrant is niet zo maar een marktanalyse. De internationaal gerenommeerde onderzoeks- en adviesfirma Gartner heeft onlangs de beste leveranciers van Content Services Platforms geselecteerd.  In het nieuwe Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms is SER ingedeeld als Visionair. Dat betekent dat de software van SER zowel toekomstgericht als van wereldklasse is!

Het Magic Quadrant voor Content Services Platforms

Het nieuwe Magic Quadrant voor Content Services Platforms is een combinatie van de voormalige, afzonderlijke MQ’s voor ECM en EFSS (Enterprise File Sync & Share).

Steeds meer ondernemingen hebben behoefte aan allesomvattende Content Services-oplossingen waarin Enterprise Content Management (ECM), Samenwerking en EFSS bijeenkomen in een gemeenschappelijk technologieplatform. Doxis4 van SER voldoet aan de eisen die Gartner stelt aan deze zeer geavanceerde Content Services-technologieën. In vergelijking met de tot nu toe op de markt beschikbare, afzonderlijke platforms voor ECM en EFSS biedt SER een unieke, holistische benadering met uniform metagegevensbeheer.

Het Magic Quadrant van Gartner is een visueel hulpmiddel voor marktanalyse, dat wereldwijd wordt erkend. Magic Quadrants zijn bedoeld om specifiek te kunnen zoeken naar de leveranciers van de effectiefste softwareoplossingen. Vooral grote concerns en internationale ondernemingen maken een voorselectie voor ECM-oplossingen aan de hand van de leveranciers die in het Magic Quadrant zijn opgenomen.

Wat onze klanten over ons zeggenPfeil

 

Lees meer over SER en het Gartner Magic Quadrant in ons persbericht
  • Holistische benadering met ECM, BPM en Samenwerking op één en hetzelfde technologieplatform
  • Krachtige prestaties, multitenant-ondersteuning en meertaligheid maken Doxis4 bij uitstek geschikt voor wereldwijd gebruik
  • Eenvoudige gebruikersinterfaces en snel implementeerbare standaardsoftware

Over Gartner Inc.

Gartner is een wereldwijd toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau met hoofdkantoor in Stamford (Connecticut, Verenigde Staten). De firma (www.gartner.com) heeft wereldwijd ruim 1.000 analisten in dienst en analyseert meer dan 1.300 IT-deelgebieden. De analisten van Gartner werken in 26 landen en leveren informatie aan klanten in meer dan 90 landen.

De Doxis4-software

De zorgvuldig ontworpen softwarearchitectuur van Doxis4, die zich op de ‘digitale werkplek’ richt en ondersteuning biedt voor het beheren en synchroniseren van de meest uiteenlopende soorten gebruikers, documenten en bedrijfsprocessen op geavanceerde gebruikersplatforms (Windows, web en mobiel), is door SER vrijwel volledig in Duitsland ontwikkeld. Made in Germany!