www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

We staan in de top, volgens Gartner MQ 2016. Nieuwsgierig?

Het Magic Quadrant van Gartner is niet zomaar een marktanalyse: elk jaar maakt het internationaal gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureau Gartner een overzicht van de beste leveranciers van software voor Enterprise Content Management (ECM). SER wordt als enige Duitse ECM-producent vermeld in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management. Hieruit blijkt opnieuw dat de software van SER ook op mondiaal niveau een uitstekende reputatie heeft!

Het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management

Het Gartner Magic Quadrant (MQ) is een algemeen gerespecteerd, visueel instrument voor marktanalyse. Aan de hand van de MQ’s van Gartner kunnen organisaties hun zoektocht naar softwareleveranciers beperken tot de makers van oplossingen die uitmuntend presteren. Vooral multinationals en internationaal opererende middelgrote ondernemingen verrichten hun ECM-screening op basis van de leveranciers die in het MQ zijn opgenomen.

 

Zie ons persbericht voor meer informatie
  • SER is in de grootste Europese economieën vertegenwoordigd met eigen kantoren en beschikt daarnaast over een uitgebreid partnernetwerk.
  • De meertalige Doxis4-oplossing met Unicode-ondersteuning is voorbestemd voor wereldwijd gebruik: Doxis4 is leverbaar in 12 talen, die in 135 landen een officiële taal zijn.
  • In technologisch opzicht onderscheidt Doxis4 zich door een hoge mate van schaalbaarheid, optimale beschikbaarheid en ondersteuning voor meerdere clients en de cloud.

Over Gartner Inc.

Gartner is een wereldwijd toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau met hoofdkantoor in Stamford (Connecticut, Verenigde Staten). De firma (www.gartner.com) heeft wereldwijd ruim 1.000 analisten in dienst en analyseert meer dan 1.300 IT-deelgebieden. De analisten van Gartner werken in 26 landen en leveren informatie aan klanten in meer dan 90 landen.

De Doxis4-software

De zorgvuldig ontworpen softwarearchitectuur van Doxis4, die zich op de ‘digitale werkplek’ richt en ondersteuning biedt voor het beheren en synchroniseren van de meest uiteenlopende soorten gebruikers, documenten en bedrijfsprocessen op geavanceerde gebruikersplatforms (Windows, web en mobiel), is door SER vrijwel volledig in Duitsland ontwikkeld. Made in Germany!