www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

SER is een “Strong Performer” onder de ECM-leveranciers

SER is een “Strong Performer” volgens de Forrester Waves™ ECM – Transactional Content Services en ECM – Business Content Services

In deze twee wereldwijd gerenommeerde ECM Waves van Forrester is SER de enige leverancier van Duitse herkomst. De Doxis4 iECM Suite heeft in beide Forrester Waves™ de hoogst mogelijke scores behaald voor de criteria schaalbaarheid, integratie en interoperabiliteit.

De Forrester Waves™ voor Enterprise Content Management geven een overzicht van de belangrijkste leveranciers en systemen op dit gebied. Beide Waves verschaffen een analyse van essentiële ECM-functies en -services, gebruikersacceptatie, strategie en marktpositie.

 

You can find further information in our press release
  • Het Doxis4-platform biedt services voor Content, Proces en Case Management in een uniforme oplossing
  • Solide samenwerking, bestandsuitwisseling en teamsites voor projecten
  • De hoogst mogelijke scores voor de criteria schaalbaarheid, integratie en interoperabiliteit
  • Sterke footprint in Europa en toenemende wereldwijde aanwezigheid

“Ik denk dat de vermelding in deze twee Forrester Waves™, samen met onze positie in het Gartner Magic Quadrant voor ECM, laat zien dat onze Doxis4 iECM Suite een van de meest toonaangevende ECM-oplossingen is, zowel qua technologie als in termen van gebruik”

Morad Rhlid, Managing Director van SER Solutions International

De Doxis4-software

De zorgvuldig ontworpen softwarearchitectuur van Doxis4, die zich op de ‘digitale werkplek’ richt en ondersteuning biedt voor het beheren en synchroniseren van de meest uiteenlopende soorten gebruikers, documenten en bedrijfsprocessen op geavanceerde gebruikersplatforms (Windows, web en mobiel), is door SER vrijwel volledig in Duitsland ontwikkeld. Made in Germany!

Direct contact met SER