www.ser.de www.ser.at www.ser.ch www.ser-solutions.com www.ser-solutions.fr www.ser-solutions.ru www.ser-solutions.pl www.ser-solutions.es www.ser-solutions.pt www.ser-solutions.com.tr www.ser-solutions.nl www.ser-solutions.cn www.ser.ae

Experience ECM Excellence in Amsterdam

Kennisevenement “Zaken op orde” voor zaakgericht werken

Zaakgericht werken staat bij veel organisatie, en ook die van u, volop in de belangstelling. Om zaak gericht te gaan werken is er een breed scala aan oplossingen en applicaties beschikbaar. Maar zaakgericht werken is veel meer dan techniek alleen. Een succesvol zaakgericht werkende organisatie heeft een fundamentele andere kijk op taken, processen en haar informatiehuishouding. Pas dan kunnen mensen en middelen optimaal worden ingezet om samen de beste klant/zaakgerichte ondersteuning te bieden.

Om dagelijkse ervaring met u te delen omtrent deze nieuwe kijk en het op orde brengen van informatie voor succesvol zaakgericht werken, nodigen wij u persoonlijk uit om op 22 juni onze gast te zijn op het kennisevenement “Zaken op orde”.  Tijdens dit evenement zullen diverse organisaties elk hun specifieke ervaring met u delen om zaakgericht werken ook daadwerklijke te laten werken. Korte heldere presentaties door de organisaties Doxis, Informed Consulting, Migrato en Strategy Partners op basis van veel ervaring en met vooral veel tip en suggesties. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door SER Solutions en vindt plaats in het EYE Filmmuseum te Amsterdam en is van 12:00 – 17:00.

Partners:

De agenda ziet er alsvolgt uit:

Tijd

Onderwerp/actie

spreker

12:00 – 13:00

Inlooplunch en registratie

 

13:00 – 13:15

Welkom en introductie

SER Solutions

13:15 – 13:45

De kenniswerker in een digitale wereld

Strategy Partners

13:45 – 14:30

Als digitaal mensenwerk wordt

Doxis

 

Break

 

15:00 – 15:40

Bestuursdienst Amsterdam, zaken op orde

Informed Consulting

15:40 – 16:30

Van A naar Beter met de juiste informatie

Migrato

16:30

Afsluiting en borrel

SER Solutions

 

Door het gericht versturen van een beperkt aantal persoonlijke uitnodigingen steven wij ernaar om de kwaliteit van de deelnemers goed te laten aansluiten bij het onderwerp. Hierdoor kunt u ook in de informele delen van het programma volop kennis en ervaring uitwisselen met andere aanwezigen. Graag vernemen wij uw belangstelling tot deelname en om eventueel van de lunch gebruik te maken. Dit kan door middel van een eenvoudige reply op deze mail. Aanvullende locatie- en programma-informatie ontvangt u kort voor het evenement.

Aan deelname van het evenement “Zaken op orde” op 22 juni a.s. zijn voor u geen kosten verbonden.

Uw reactie en aanwezigheid met belangstelling tegemoet ziende.